Lansari de firme

Intr-o agentie de publicitate creativitatea si micile amanunte fac diferenta si stau la baza politicii noastre de organizare ...

Conferinte

Organizare team building, organizare de conferinte, traduceri simultane, targuri si expozitii, workshop, ...

Alte servicii

N-Trance Media are propriul departament de creatie si productie audio video. Cu ajutorul studioului din dotare...

Organizari de evenimente:

Evenimente... sunt acele momente in care o companie interactioneaza direct cu partenerii si colaboratorii sai. De aceea este important ca organizarea fiecarui eveniment sa fie realizata impecabil. In acest scop agentia N-trance Media isi mobilizeaza de fiecare data echipa de profesionisti si echipamentele de specialitate.

Suntem o echipa tanara caracterizata prin spirit creativ, perseverenta, ambitie si daruire. Ne diferentiem de ceilalti prin modul si capacitatea noastra de transpunere in plan creativ.

Ne place sa formam trenduri mai mult decat sa le urmam.

Petreceri tematice, petreceri de Craciun si petreceri pentru copii

image

Organizari de Craciun, petreceri tematice sau petreceri private, toate reprezinta prilejul cu ajutorul caruia compania rasplateste activitatea, colaborarea angajatilor si copiilor acestora, cat si a partenerilor de afaceri. In acest fel, Compania sarbatoreste succesul inregistrat alaturi de cei ce au contribuit la obtinerea acestuia, intr-o modalitate cat mai placuta.

Ne gandim la cei care muncesc pe parcursul anului si merita sa li se ofere o Petrecere de neuitat precum si cadouri de sarbatori.

De Craciun bradul va fi impodobit cu ghirlande stralucitoare iar Mos Craciun va veni cu desaga plina de multe cadouri. Petrecerea de sarbatori poate fi un prilej de bucurie si pentru copii, prin organizarea unei petreceri pentru copii. Astfel, de cadouri se pot bucura atat angajatii Dvs., dar si copiii acestora.

Putem alege si o tematica speciala pentru petrecerile de sarbatori, si astfel vom da nota intregului eveniment. Fie ca o numim Christmas Party, Craciunul Palariilor sau In cautarea lui Mos Craciun, petrecerea tematica are acelasi scop: sa binedispuna invitatii.

Cadouri de sarbatori, spectacole tematice, concerte, muzica buna, delicii culinare, magicieni, iluzionisti, karaoke, toate sunt ingrediente pentru succesul evenimentului Dumneavoastra.

Cu noi alaturi de Dvs. veti putea spune mai usor: SARBATORI FERICITE!

 • Oferim astfel:
  • Concept, creare si implementare la evenimente complexe;
  • Consultanta de specialitate (alegerea locatiei, estimarea si structurarea bugetului fiecarui eveniment in parte);
  • Scenariu, regie, programe de divertisment, concursuri, petreceri tematice, petreceri karaoke
  • Organizare de evenimente si supervizare pas cu pas;
  • Inchiriere sali de evenimente sau diverse locatii potrivite cu tema petrecerii si set-up-ul tematic solicitat de client;
 • Servicii specifice in organizari evenimente:
  • Organizare decor personalizat / tematic (flori, elemente de design interior, diorame, accesorii);
  • Sistem complet de sonorizare si lumini;
  • Echipamente tehnice audio video, videoproiectie, plasme, karaoke;
  • Organizari focuri de artificii indoor si outdoor, alte elemente vizuale, happening-uri (confetti, bule de sapun, baloane, masini de fum, etc.);
  • Cadouri de sarbatori personalizate in concordanta cu imaginea clientului;
  • Costume de carnaval si accesorii necesare in organizari de petreceri tematice sau petreceri copii;
  • Artisti (actori, trupe de actori, formatii de muzica, dansatori profesionisti, iluzionisti, magicieni, trupe live, karaoke);
  • Servicii foto, filmari, montaj video audio;
  • Locatii, cazare si transport;
  • Organizare catering cu produse personalizate;

  Petreceri tematice, concerte, petreceri copii

  image

  Agentia N-trance Media se remarca prin detinerea propriului suport tehnic.

  Avem propriul depozit de inchiriere de echipamente tehnice audio video si oferim suport tehnic in organizare de evenimente.

  Studiem atent cerintele clientilor nostri si reusim intotdeauna sa le satisfacem prin creativitate si solutii ingenioase.

  Proiectele realizate pana acum reprezinta o carte de vizita importanta, iar printre clientii nostri se numara: Michelin Romania, Piraeus Bank, Raiffeisen Bank, Novaintermed, Romatsa, Capgemini, Bayer Romania, Roche Romania, Consiliul de Mediere, Asociatia Tanarul Petrolist, Liceul Francez Anna de Noailles.