Despre noi

N-trance Media este o agentie de publicitate specializata in implementarea de proiecte BTL, evenimente speciale ...

Echipa

Echipa noastra de organizari evenimente este una tanara si nelinistita, formata din din persoane dinamice cu experienta...

Arhiva

Va invitam sa vizualizati cateva din evenimentele organizate de agentia noastra.

PR & Comunicare

N-trance Media va oferi servicii de consultanta in domeniul comunicarii si relatiilor publice tuturor companiilor care constientizeaza ca relatiile profitabile pe termen lung se intemeiaza si se realizeaza prin implementarea unor strategii de imagine si relatii publice. Este important ca tot ceea ce face o organizatie sa ajunga la publicurile sale tinta pentru ca acestea sa fie permanent la curent cu tot ceea ce se intampla.

image

Cum lucram?

A trimite comunicate si produse de presa este doar o mica parte a abordarii folosite de noi. Ne implicam in fiecare zi in afacerea clientului nostru si il ajutam la cresterea acesteia printr-un proces prietenos si constructiv care tine mai putin de tevatura si mai mult de munca si planificare strategica.

Cu cat stim mai multe despre dumneavoastra cu atat vom putea obtine rezultate mai bune pentru dumneavoastra. Aceasta abordare a fost in special de succes in cazul unor branduri mai mici.

Cand o afacere este la inceput bugetele pentru publicitate sunt mici sau chiar lipsesc, iar PR-ul devine cea mai eficienta modalitate de a raspandi vestea depre ce e nou, adevarat, diferit in legatura cu brandul dumneavoastra.


Servicii PR

Organizare conferinte de presa

Esti nou pe piata din Romania, vrei sa-ti castigi awarness-ul, sa-ti consolidezi imaginea si sa scrie presa de tine ? Noi iti oferim aceasta sansa printr-o prima etapa dintr-un lung sir de activitati de promovare.


Realizare comunicate de presa

Ai multe informatii pe care vrei sa le comunici, nu stii cum, nu ai resursele necesare si nici nu ai tu timp, mai ales ca nu poti sa le faci tu pe toate. Asa ca, pe baza datelor primite de la tine iti redactam un comunicat de presa.


Media relations

Ai scris un comunicat de presa, departamentul tau de PR&MARKETING l-a trimis catre mass-media, insa, nu prea au aparut stiri. Noi, iti promitem ca vei avea stiri, daca ne trimiti nou materialul.


Realizare strategie de imagine si relatii publice pentru companii

Lucram la imaginea companiei tale. Dar nu oricum. Totul incepe cu un simplu comunicat in presa, si poate continua cu proiecte avansate menite sa-ti faca cunoscuta activitatea si sa-ti imbunatateasca imaginea. De la evenimente mediatice si implicarea in actiuni publice, pana la crearea de materiale vizuale care sa-ti creeze individualitatea pe piata. Totul este integrat intr-o singura campanie, astfel incat coerenta comunicarii pe toate canalele sa fie maxima.


Consiliere de imagine

Daca ai un eveniment si nu stii cum sa te imbraci, noi iti dam sugestii, te ajutam sa gasesti cea mai buna costumatie, atat pentru tine, cat si pentru prietenii tai.


Organizare evenimente de lansare

Vrei sa lansezi un produs, un serviciu sau vrei sa-ti distrezi angajati intr-un mod cat mai original, noi in conformitate cu dorintele tale iti “croim” o noua imagine. Indiferent de ideile pe care ti le propunem, acestea trebuie sa fie in conformitate cu dorintele tale.