Despre noi

N-trance Media este o agentie de publicitate specializata in implementarea de proiecte BTL, evenimente speciale ...

Focus

Filmari aeriene si poze aeriene de joasa altitudine! Pentru viitor pregatim un produs deosebit de nou in Romania.

Arhiva

Va invitam sa vizualizati cateva din evenimentele organizate de agentia noastra.

Echipa N-trance Media

Echipa N-trance Media va asigura reusita evenimentelor Dvs. oferindu-va organizarea, planificarea si coordonarea evenimentului.

image

Cu creativitate, profesionalism, originalitate si experienta in organizarea de evenimente, vom colabora pentru stabilirea detaliilor specifice fiecarui eveniment, facand parte din aceeasi echipa si asigurandu-ne impreuna de succesul evenimentului Dvs.

Pentru noi fiecare eveniment organizat reprezinta ocazia perfecta de a ne arata experienta in evenimente si originalitatea printr-o comunicare directa cu clientii nostri indiferent de dorintele lor.

Scopul agentiei noastre este acela de a asigura clientilor nostri cele mai bune servicii in organizarea evenimentului dorit.

In organizarea evenimentelor cheia serviciilor sta in personalizarea acestora. Noi vom crea si vom gasi solutiile potrivite.

Motivatia si dorinta de dezvoltare a agentiei N-trance Media, au izvorat din pasiunea pentru lumea evenimentelor, din dorinta de a demonstra ca se pot face evenimente de calitate, in mod profesionist, din entuziasmul unui public si din cuvintele de apreciere ale participantilor. Acorda-ne oportunitatea sa iti demonstram ca suntem profesionisti in planificarea marilor evenimente!